Logical Logistics

"Az Ön megbízható partnere az emelőhátfalas áruszállításban."


Kik vagyunk?

Ifjú és lendületes cégünk 2015-ben, mint családi vállalkozás alakult.

Fiatalságunk nem a tapasztalat hiányát jelenti. Évtizedes vállalkozói múlttal, spedíciós ismeretekkel és megfelelő rutinnal rendelkezünk, hogy az Ön cégének hasznára legyünk. Nagy lendülettel vetettük bele magunkat a fuvarvilág nemzetközi vérkeringésébe. Az Ön megelégedettségére azon dolgozunk, hogy nemzetközi kapcsolatai, eszköz- és anyagtovábbításai gördülékenyen folyjanak.

Fő profilunk az expressz fuvarozás, illetve szállítmányozás - legyen szó egy kartonról, vagy akár 8 tonna rakományról. Fuvareszközeink a 3,5 tonna össztömegű furgontól a 16 tonna össztömegű, 20 EU paletta raktérkapacitású tehergépjárművekig terjednek. Ezek nagyrésze emelőhátfallal rendelkezik, valamint felülről rakodhatóak - így a legkülönbözőbb elvárásoknak is meg tudunk felelni.

Megbízható, tapasztalt partnereink segítségével érhetjük el, hogy az Ön rakománya a megbeszélt határidőre a megfelelő helyre kerüljön. Legyen szó akár egyszeri, hirtelen felmerült igényről, vagy rendszeres, hosszútávú megbízásról, állunk rendelkezésére!

A linkre kattintva megtekintheti a működési szabályzatunkat: link

Lépjen velünk kapcsolatba!

Keressen meg minket az alábbi telefonszámon, vagy írjon e-mail-t.
Amennyiben konkrét elképzelése van, töltse ki árajánlat kérő űrlapunkat, mely nem igényel 2-3 percél többet!