Logical Logistics

"Az Ön megbízható partnere az emelőhátfalas áruszállításban."


Szolgáltatásaink

Fő profilunk a közúti áruszállítás az EU tagállamai között, valamint Svájcba és Nagy-Britanniába. Az emelőhátfalas teherautóinkkal pedig mindez nem csak praktikus, de költséghatékony is.

Rengeteg olyan helyzet adódhat, amikor nem elég, hogy a feladótól az átvevőig fuvarozzuk áruját, hanem - személyzet, illetve eszköz hiányában - jó lenne a rakomány fel- és lerakodását is megoldani.

Az alábbi példákkal szemléltetjük, hogy melyek a leggyakoribb esetek, ahol a szolgáltatásaink által biztosított előnyök kamatoztathatók.
Természetesen bármilyen más, egyedi igényre nyitottak vagyunk.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az alábbi linkre kattintva tovább léphet az árajánlat kérő oldalunkra.

Árajánlat kérés

Jellemzően emelőhátfalat igénylő fuvarok


Színházi díszletek, kulturális rendezvények
Téli-nyári sportesemények
Építkezések
Belvárosi üzletekbe való szállítás
Nemzetközi költöztetések

Többéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy ezen típusú szállításoknál valóban hasznos, ha a fuvarozó külső segítség nélkül meg tudja oldani a rakomány fel- és lerakásást.

Teherautóink rámpáról is rakodhatóak, így természetesen a normál kereskedelmi áruk raktáraba történő szállítását meg tudjuk oldani.

Szállítás jellege


Expressz- illetve komplett fuvarok
Részrakományok szállítása
Gyűjtő- illetve terítő szállítás

Ismert mondás, hogy az idő pénz...

Nos, ez a nemzetközi fuvarok esetén ez hatványozottan igaz. Sok olyan külső tényező van, amelyek lassítják a nagy fizikai távolságokra történő szállítást (forgalmi dugók, hatósági ellenőrzések, stb.), ezért érdemes megfontolni az expressz szállítás lehetőségét.

Vannak olyan rakományok, melyeket értékük, vagy felhasználási körülményeik miatt a lehető leggyorsabban célba kell juttatni, míg más esetben több nap is rendelkezésre áll.

Bárhogy is adódik, mi több lehetőséget kínálunk, hogy Ön ezek közül a megfelelőt ki tudja választani.